med Jacka Collection - mockaimitation Dam - Blå 17540hino9180-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Mellanlånga badshorts med matmotiv i neon Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Midikjol med hög midja kontrastsömmar och spräckligt spänneI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Midiklänning i spetsmix med hjärtformad halsringning
Collection Jacka med mockaimitation - Blå - Dam

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Midiklänning med utspridda paljetter och knytband i midjanMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Miniklänning i omlottmodell med hjärtformad halsringning

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Miniklänning med rynkat liv och kedjedetaljerRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Mixa och matcha Bikiniögrönl i halterneckmodell med djup urringning och ormskinnsmönster i neon för dig med fylligare byst kupstorlek E H

med Jacka Collection - mockaimitation Dam - Blå 17540hino9180-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Mixa och matcha Svartvit bikiniögrönl med v-ringning De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Mörka straight jeans i vintagestil

DESIGN mörktvättade blå slim jeans med stretch av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Neonrosa batikmönstrad strandklänning i flera lager, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN orange pikétröja i overStorlek-modell med knäppningMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

med Jacka Collection - mockaimitation Dam - Blå 17540hino9180-Damkläder

DESIGN overStorlek paisleymönstrad longline skjorta
av In Defence of Marxism
DESIGN Pastellfärgad maxikjol i satin med diagonal skärning och penselmönster DESIGN Kurvor solklänning i minimodell med knäppning och kjol i flera lager

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Petite Khakifärgade cargobyxorDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Pikétröja i overStorlek-modell med knappar och färgblock i pastellfärger Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

DESIGN Plisserad midiklänning med dragsko i midjan DESIGN lila linne i ekologisk bomull

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Plus Skjorta med smal passform kinakrage och kontrasterande bandNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

med Jacka Collection - mockaimitation Dam - Blå 17540hino9180-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Plusstorlek Palmmönstrade badshorts i kort längd På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN Rostfärgad muscle-t-shirt med stretch och halvpolokrage i ribbad velour
DESIGN Senapsgula rutiga kostymbyxor med utsvängda ben och smal passform
DESIGN Smockad miniklänning med leopardmönstrad krage
DESIGN Stentvättade svarta hängselbyxor i denim
DESIGN Superskinny jeans i mörktvätt
DESIGN Svart exklusiv baddräkt för en fylligare byst med meshinslag i återvunnet material E-J
DESIGN Svart pikétröja i muscle fit-modell med kontrastok
DESIGN Svart t-shirt med stretch murarkrage och våfflad finish i muscle fit
DESIGN Svarta skinny jeans 12.5oz
DESIGN Tall Blommig minikjol med knappar framtill
DESIGN Tall Mellanblå miniklänning i denim med halterneck och knappar
DESIGN Tall Svart skjorta i extra longline med farfarskrage