maxikjol Plisserad DESIGN omlott med skärning asymmetrisk och 17540hino11280-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Tall T-shirt med Rolling Stones-tryck Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Tall Vit slim finskjorta i stretchkvalitetI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Tall Vinröd tröja i merinoull med muscle fit
DESIGN Plisserad maxikjol med omlott och asymmetrisk skärning

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN  Ljusblå skinny jeansMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent EDITION Maxiklänning med halterneck i satin

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Home Badrock Charlie Her - Vit - DamRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Men Badshorts Josef - Svart - Herr

maxikjol Plisserad DESIGN omlott med skärning asymmetrisk och 17540hino11280-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Men Cargoshorts Long - Grå - Herr De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Men Kavaj - Svart - Herr

Men Piketröja randig - Blå - Herr av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Men Sweatshirt med tryck - Grå - Herr, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Men T-shirt med råa kanter - Svart - HerrMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

maxikjol Plisserad DESIGN omlott med skärning asymmetrisk och 17540hino11280-Damkläder

Plus collection Bikinitrosa Ingela - Blå - Dam
av In Defence of Marxism

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Plus collection Cykelbyxor med spets - Vit - DamDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Plus collection Klänning med snörning i halsen - Svart - Dam Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
Plus collection Maxitrosa Esther - Svart - Dam DESIGN Tall Blårandig skjorta med normal passform

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Plus collection Sweatshirt Lisa - Svart - DamNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

maxikjol Plisserad DESIGN omlott med skärning asymmetrisk och 17540hino11280-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Plus collection Topp Pam - Svart - Dam På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

AAPE By A Bathing Ape Vit långärmad t-shirt med stor logga
Abrand Jeans med vida ben
Adidas Originals Grå huvtröja DH3852
Adidas by Stella McCartney PK CROP BH ar
Adidas Originals adiFärg Svart sweatshirt med rund halsringning och tre ränder
Adidas Originals vit Outline T-Shirt med logga och broderi
Adidas Originals f svart t-shirt med grafiskt mönster
Adidas Originals SOLID CREW 3 PACK - Strumpor - vit svart Vackra billiga damkläder
Adidas Originals TREFOIL PANT Joggingbyxor
Adidas Performance PANT - Träningsbyxor - svart vit Vackra billiga damkläder
Adidas Sport Performance Fotbollsstrumpor Milano 16 - Svart - Barn
Adidas Sport Performance Sport-bh Don't Rest X - Blå - Dam