Neongrön band elastiska med baddräkt DESIGN 17540hino51180-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Tall Blå batikmönstrad t-shirt i stickat material Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Tall Brun blommig midikjol med fickor och knappar framtillI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Tall Ginghamrutig midikjol i omlottmodell
DESIGN Neongrön baddräkt med elastiska band

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Tall Helmönstrad pikétröja med lång ärm och avslappnad passformMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Tall Limegrön linnekavaj

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Tall Midiklänning i linne med knäppning och hjärtformad halsringningRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Tall Omlottklänning i minimodell med knytning

Neongrön band elastiska med baddräkt DESIGN 17540hino51180-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Tall Prickig jumpsuit med smock och volangärm De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Tall rosa randig skjorta med smal passform

DESIGN Tall Svart extremt kort sweatshirt av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Tall Vit avslappnad t-shirt med rund halsringning, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN t-shirt mönstrad med fransk textMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Neongrön band elastiska med baddräkt DESIGN 17540hino51180-Damkläder

EDITION Brudklänning i bandeaumodell med rosatt i ryggen
av In Defence of Marxism
Home Badrock Greta - Grå - Dam DESIGN Maternity Plisserad smockklänning

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Men Boxer Adam i 6-pack - Svart - HerrDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Men Piketröja randig - Grå - Herr Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Men T-shirt Diagonal - Blå - HerrNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Neongrön band elastiska med baddräkt DESIGN 17540hino51180-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Plus collection Bikini-bh Sabrina - Blå - Dam På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Sport Träningstopp Cyne LS - rosa - Dam
vit Rutig midiklänning med v-ringning
2NDDAY 2ND Clea Ytterkläder
2XU X VENT Crop W BH ar
8848 Altitude Dunparkas Imperial Parka - Grön - Herr
AAPE By A Bathing Ape Svart huvtröja med kort dragkedja och universumlogga
Abrand Flaröd jeans i 70-talsstil
Adidas Svarta leggings för träning med tre ränder
Adidas by Stella McCartney Tights - svart Vackra billiga damkläder
Adidas Originals Essential Vit t-shirt med minilogga
Adidas Originals ADIFärg TREFOIL HOODIE - Luvtröja - grå Vackra billiga damkläder
Adidas Originals LINER 2 PACK - Ankelsockor - svart vit Vackra billiga damkläder