strandklänning åtsmitande DESIGN i Neongrön midjan i knutdetalj med maximodell 17540hino81179-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Tall Beige linne i ekologisk bomull med avslappnad passform och lågt skuret ärmhål Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Tall Broderad smockklänningI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Tall Fodralklänning i midimodell med satinkrage och skärp med träspänne
DESIGN Neongrön åtsmitande strandklänning i maximodell med knutdetalj i midjan

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Tall Gutsy Avsmalnande linnebyxor med repskärpMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Tall lila och vita badshorts i kort modell SPARA

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Tall Metallicfärgad vindjackaRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Tall Naturvita texturerade avsmalnande finbyxor med halvt elastisk midja

strandklänning åtsmitande DESIGN i Neongrön midjan i knutdetalj med maximodell 17540hino81179-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Tall Prickig kräppad solklänning i maximodell med bara axlar och puffärmar De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Tall rosa longline huvtröja med dragkedja

DESIGN Tall Superskinny jeans i återvunnet material med slitna knän av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Tall Vit batikmönstrad muscle-t-shirt i longline-modell med stretch och rundad nederkant, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Tall Wedding Vit satinskjorta med extra smal passformMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

strandklänning åtsmitande DESIGN i Neongrön midjan i knutdetalj med maximodell 17540hino81179-Damkläder

EDITION Bröllopsklänning i bandeau- och fishtailmodell med överlager i satin
av In Defence of Marxism
Home Badrock Charlie Her - Grå - Dam DESIGN Maternity Plisserad midiklänning med spetsinslag

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Men Bomberjacka med ståkrage - Blå - HerrDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Men Pikétröja Noel - Röd - Herr Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
Men Skjorta Oliver T C - Vit - Herr DESIGN Petite Culotte-byxor i linnetyg

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Men T-shirt - Vit - HerrNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

strandklänning åtsmitande DESIGN i Neongrön midjan i knutdetalj med maximodell 17540hino81179-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Plus collection Bikini-bh Multiway Sibylla - Svart - Dam På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Sport Träningstopp Ava W Tee - rosa - Dam
vit Rutig klänning med asymmetrisk hög krage
2NDDAY 2ND Chloe Kjolar
2XU VECTR Light Cushion No Show Socks U Strumpor & tights
8848 Altitude Dunkappa Arabella W Coat - Svart - Dam
AAPE By A Bathing Ape orange huvtröja med logga
Abecita Sport-bh Malena - Svart - Dam
Adidas Svart tränings-t-shirt med logga
Adidas by Stella McCartney SEAMLESS TIGHT Leggings & tights
Adidas Originals Coeeze Svarta mjukisbyxor i sweat-material
Adidas Originals ADIFärg RAGLAN DRESS - Jerseyklänning - collegiate grön Vackra billiga damkläder
Adidas Originals Leggings Trefoil - Svart - Dam