DESIGN Maxiklänning med veckad kjol 17540hino91080-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Petite Byxor med vida ben och hög midja Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Petite Joggers med vida ben och drakmotivI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Petite Mellanblå jeanskjol med hög midja
DESIGN Maxiklänning med veckad kjol

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Petite Playsuit med fyrkantig halsringning och knapparMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Petite Ridley Svarta skinny jeans med hög midja och slitna knän

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Petite Svart krinklad strand-cover up med djup urringning kimonoärm och knytning i midjanRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Playsuit med fransig fåll

DESIGN Maxiklänning med veckad kjol 17540hino91080-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Plus lila t-shirt med rund halsringning och kontrasterande raglanärm De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Plus Svart overStorlek-huvtröja

DESIGN Plusstorlek Vit skjorta i regular fit av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Tall Broderad smockklänning, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Tall Gräddvit randig midikjol med hög midja och spräckligt spänneMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

DESIGN Maxiklänning med veckad kjol 17540hino91080-Damkläder

DESIGN Tall Leggings i skinnlook med elastisk hög midja
av In Defence of Marxism
DESIGN Tall Midilång omlottklänning med knytning DESIGN - Prickig omlottklänning i spets

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Tall Plisserad maxiklänning med randetaljDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Tall Svart crop top utan ärm med hög krage Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Tall Marinblå skinny skjorta med farfars-krageNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

DESIGN Maxiklänning med veckad kjol 17540hino91080-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.EDITION Bröllopsklänning i bandeau- och fishtailmodell med överlager i satin På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Plus collection Kappa Sana - Blå - Dam
Plus collection Klänning med volangärm - Svart - Dam
Plus collection Parkas Selma, lättvadderad - lila - Dam
Plus collection Topp Lisette - Grön - Dam
Plus collection Tunika Sari - Röd - Dam
Sport Träningstopp Ava W Tee - rosa - Dam
vit Skjorta med abstrakt mönster
2NDDAY 2ND Jade Klänningar
4th & Reckless Vit minikjol med spänne
8848 Altitude Pikétröja Corp Pique - Vit - Herr
Abecita Baddräkt Serpentine - Svart - Dam
Accessorize Vit virkad maxiklänning till stranden med snörning i sidorna