blandat i DESIGN tyg Maxiklänning slits och halsringning fyrkantig med 17540hino81069-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Mellangrå finbyxor i superskinny-modell Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Petite Blommig playsuitI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Petite Florence Ljusblå jeans med raka ben och lätt stretch
DESIGN Maxiklänning i blandat tyg med fyrkantig halsringning och slits

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Petite Leopardmönstrade byxor i jacquard med extra smal passformMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Petite Mycket vid t-shirtklänning i midilängd

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Petite Ribbad midiklänning med hög halsringningRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Petite Stickad asymmetrisk miniklänning med rysch i sidan

blandat i DESIGN tyg Maxiklänning slits och halsringning fyrkantig med 17540hino81069-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Petite Maxiklänning med fyrkantig halsringning och sprunn De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Plus Khakifärgad kortärmad skjorta i regular fit med button down-krage

DESIGN Plus Svart avslappnad t-shirt med rund halsringning av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Tall Avslappnad lång ärmad t-shirt med ståkrage grönikala ränder och texttryck, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Tall Broderad sommarjumpsuit i linneMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

blandat i DESIGN tyg Maxiklänning slits och halsringning fyrkantig med 17540hino81069-Damkläder

DESIGN Tall Grafitgrå avsmalnande mjukisbyxor med dragkedjor
av In Defence of Marxism
DESIGN Tall Limegrön huvtröja i overStorlek-modell DESIGN Marinblå jeansskjorta i skinny fit

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Tall Miniklänning i slub-bomull med volang och skärpDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Tall Rutig maxikjol med diagonal skärning Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
DESIGN Tall Svart longline t-shirt med sidoslits DESIGN 12.5oz smala svarta jeans med stora revor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Tall Urringad playsuit i jersey för stranden med linjärt grafiskt mönsterNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

blandat i DESIGN tyg Maxiklänning slits och halsringning fyrkantig med 17540hino81069-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN t-shirt mönstrad med fransk text På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Plus collection Byxor Tala Pants, glittrig - silver - Dam
Plus collection Klänning - Svart - Dam
Plus collection Leggings Ida Long - Blå - Dam
Plus collection Spetstopp - Svart - Dam
Plus collection Topp Tindra - Svart - Dam
Sport Löpartights Blossom Run Tights - Svart - Dam
vit Ginghamrutig smockklänning med låg midja
2nd Day RAZKIELLE - Skinnjacka - svart Vackra billiga damkläder
2XU GHST S S Tee W Ögrönlar
8848 Altitude Cykelbyxor Paradiso W Bib Short - Svart - Dam
Aaiko PRESTA - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder
Abrand '94 Hängselbyxor i manchester med smal passform