DESIGN overStorlek-modell triangel med i sweatshirt Marinblå 17540hino91053-Herrkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Maternity Plisserad midiklänning med spetsinslag Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Maternity Solklänning med bardotringning och knapparI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Midiklänning med djup fåll och cape baktill
DESIGN Marinblå sweatshirt i overStorlek-modell med triangel

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Petite Broderad jumpsuit med bara axlarMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Petite Glansig maxiklänning med smala axelband och band i ryggen

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Petite Mellanblå ärmlös skjortklänning i denimRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Petite Plisserad halterneck med volangfåll

DESIGN overStorlek-modell triangel med i sweatshirt Marinblå 17540hino91053-Herrkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Petite Röda ormskinnsmönstrade byxor med dragkedja och extra smal passform De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Petite Vid midikjol med veck och knappar fram

DESIGN Plus Blommig t-shirt med velourpaneler och ärmar i overStorlek-modell del av set av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Plus Vinröda beige halvlånga badshorts i 2-pack, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Svarta raka byxorMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

DESIGN overStorlek-modell triangel med i sweatshirt Marinblå 17540hino91053-Herrkläder

DESIGN Tall Blommig solklänning med smock och volang
av In Defence of Marxism
DESIGN Tall Grå långärmad t-shirt med rund halsringning och stretch i muscle fit DESIGN - baraxlad röd gingham strandklänning med volang

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Tall Långärmad midiklänning med omlottdetaljDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Tall Plisserad midiklänning i halterneck-modell Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
DESIGN Tall rosa skjorta med normal passform och blommigt mönster DESIGN - Plus - Svart skjorta i normal passform

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Tall Svart linne i ekologisk bomullNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

DESIGN overStorlek-modell triangel med i sweatshirt Marinblå 17540hino91053-Herrkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Tall Urringad playsuit i jersey för stranden med linjärt grafiskt mönster På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Plus collection blås Korinne - Svart - Dam
Plus collection Fuskpäls Signe, leopardmönstrad - Brun - Dam
Plus collection Klänning i trikå - Grön - Dam
Plus collection Maxiklänning rosamary - Svart - Dam
Plus collection Topp Chain Print - Grön - Dam
Plus collection Tunika Irené - Svart - Dam
Sport Topp Thea LS - Grå - Dam
vit Midiklänning med snurrad knut framtill
2NDDAY 2ND Boyd Ytterkläder
2XU X VENT Run Jacket W Ytterkläder
8848 Altitude Jacka Padore 3.0 Softshell - Blå - Herr
AAPE By A Bathing Ape X Steven Harrington - Svart t-shirt med palmtryck