Sweatshirt Mammakläder DESIGN boyfriend-modell i London-broderi guldfärgat med 17540hino71029-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Curve Vida meshbyxor med utsmyckningar Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Marinblå finbyxor i skinnyI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Maternity Kort ginghamrutig omlottklänning i linne med träringar
DESIGN Mammakläder Sweatshirt i boyfriend-modell med guldfärgat London-broderi

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Maternity Petite Ridley Svarta skinny jeans med hög midja och midjeband som går över magenMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Maternity Solklänning i minilängd med hängslen och ficka

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN mixa och matcha svart beskuren bikiniögrönl i crinkeltyg med v-ringningRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Petite Brun body med tunna axelband

Sweatshirt Mammakläder DESIGN boyfriend-modell i London-broderi guldfärgat med 17540hino71029-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Petite Kort omlottklänning i linne med knytning De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Petite Monokrom rutig kostymblazer

DESIGN Petite Ribbad miniklänning med knäppning av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Plus Avslappnad t-shirt i tjockt material med ”Hyper”-tryck i neon på bröstet, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Plus Mörkblå avslappnad t-shirt i ekologisk bomull med fickaMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Sweatshirt Mammakläder DESIGN boyfriend-modell i London-broderi guldfärgat med 17540hino71029-Damkläder

DESIGN Plus T-shirt med rund halsringning och uppvikta ärmar
av In Defence of Marxism
DESIGN Svarta lätta mjukisbyxor i skinny DESIGN Vit t-shirt med uppvikt mellanlång ärm

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN tall Bodycon-klänning i minimodell med lång ärm och bar ryggDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Tall Limegrön huvtröja i overStorlek-modell Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

DESIGN Tall Minimalistisk jumpsuit med lågt skuret ärmhål vida ben och spänne DESIGN - Enkla skinny mjukisbyxor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Tall Prickig maxiklänning med volangärm och knut framtillNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Sweatshirt Mammakläder DESIGN boyfriend-modell i London-broderi guldfärgat med 17540hino71029-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Tall Skjortklänning i midimodell med lång ärm och omlott På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Men T-shirt Diagonal - Svart - Herr
Plus collection Bikinitrosa Nador - Blå - Dam
Plus collection Byxor Gisela - lila - Dam
Plus collection Kjol med rutmönster - Svart - Dam
Plus collection Leggings i kraftig kvalitet - Svart - Dam
Plus collection Spetstopp - Natur - Dam
Plus collection Topp Truth - Svart - Dam
Sport Regnjacka Jamila Rain - Gul - Dam
vit kavaj i overStorlek-modell
2nd One Nicole 006 Jeans
2XU Run Comp Shorts w Storage M Shorts
8848 Altitude Funktionsjacka Allan W Sweat - Svart - Dam