DESIGN volangärm metallic i med Smockklänning Mammakläder 17540hino71027-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Curve Vävd fodralklänning i midilängd Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Halvlånga blommiga badshortsI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

DESIGN Maternity Exklusiv maxiklänning med omlott och spräcklig ringdetalj
DESIGN Mammakläder Smockklänning med volangärm i metallic

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Maternity Mixa och matcha Culotte-byxor med elastisk midjaMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Maternity Småblommig maxiklänning med knappar och slits

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Mellanblå 12.5oz superskinny jeans med knärevorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Petite Broderad maxiklänning med puffärmar och hjärtformad halsringning

DESIGN volangärm metallic i med Smockklänning Mammakläder 17540hino71027-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Petite Jeansklänning i ljusblå tvätt och omlottmodell De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Petite Miniklänning med halterneck

DESIGN Petite Randig maxiklänning med knäppning och smock av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN petite ultimate Täckjacka, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Plus Marinblå trunks med randig midjeresår i 5-pack SparaMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

DESIGN volangärm metallic i med Smockklänning Mammakläder 17540hino71027-Damkläder

DESIGN Plus T-shirt i avslappnad modell med tryck på bröstet
av In Defence of Marxism
DESIGN Svart polotröja i bomull DESIGN Vit T-shirt med rund halsringning

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Tall Blommig maxiklänning med utsvängd ärm och skärp med tofsDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Tall Långärmad t-shirt med muscle fit-passform och stretch i 3-pack Flerpack spara Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

DESIGN Tall Miniklänning i linnetyg med hög ringning och låg skärning i ryggen DESIGN - Brun bikiniögrönl triangelmodell med ring detalj

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Tall Plisserade culotte-byxorNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

DESIGN volangärm metallic i med Smockklänning Mammakläder 17540hino71027-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Tall Senapsgul rutig skjorta i slim fit På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Men T-shirt - Blå - Herr
Plus collection Bikinibyxa Ceuta - Blå - Dam
Plus collection Bygel-bh Wrestle Back Britta - Svart - Dam
Plus collection Kjol i omlott - Blå - Dam
Plus collection Klänning Twiggy - Svart - Dam
Plus collection Softshelljacka med huva - Grå - Dam
Plus collection Topp Safi - Blå - Dam
Sport Löparlinne Running Printed Back - rosa - Dam
vit Grå mjukisbyxor i nylon med avsmalnande passform och skärp
2nd One Kaia 471 Byxor
2XU MCS Run Compression Tights W Leggings & tights
8848 Altitude Dunjacka Transform Jacket - Blå - Herr