Leopardmönstrade längd kort i badshorts DESIGN 17540hino4980-Herrkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Curve Cargobyxor med kantsyning och flikdetalj Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Curve Kort rosa sweatshirt i vid modellI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Curve Midiklänning med v-ringning plisserad kjol och skärp i ormmönster
DESIGN Leopardmönstrade badshorts i kort längd

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Curve Panelsydd smockklänning med knäppning i minimodellMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Curve Ridley Skinny jeans med hög midja i sliten blåfärg

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Curve Svart skjortklänning i denimRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Enkel avslappnad blazer i strukturerad jersey

Leopardmönstrade längd kort i badshorts DESIGN 17540hino4980-Herrkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Maternity Exclusive Prickig plisserad fodralklänning i midimed knytning i midjan De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Maternity Petite Ridley Svarta skinny jeans med hög midja och midjeband som går över magen

DESIGN Maternity Svarta vida byxor i jerseykräpp med kort längd av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Petite Funktionsjacka i tvättad bomull, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Petite Miniklänning med fransarMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Leopardmönstrade längd kort i badshorts DESIGN 17540hino4980-Herrkläder

DESIGN Petite Recycled Farleigh Mörktvättade mom jeans i slim fit med hög midja
av In Defence of Marxism
DESIGN Petite Svart- och vitrutig jumpsuit i minimalistisk stil med rynkad midja DESIGN Vinröd pikétröja med kontrasterande ok

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Plus Blommig t-shirt i avslappnad passform i linnelookDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Recycled Baddräkt med rund urringning baktill och komönster Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
DESIGN Tall Beige ärmlös t-shirt i ekologisk bomull med avslappnad passform och djupt skuren armöppning DESIGN Vit kortärmad t-shirt med smal passform i 2-pack SPARA

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Tall Festival Svart overStorlek t-shirt i genomskinligt materialNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Leopardmönstrade längd kort i badshorts DESIGN 17540hino4980-Herrkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Tall Kortärmad skjorta med extra smal passform På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Men Huvtröja med dragkedja - Gul - Herr
Men Pikétröja randig - Grön - Herr
Men Strumpor 3-pack i viskos av bambu - Svart - Herr
Plus collection Bikini-bh Charlotte - Multi - Dam
Plus collection Bomberjacka Heidi, vändbar - Svart - Dam
Plus collection Jultopp Santa - Blå - Dam
Plus collection Klänning med rutmönster - Svart - Dam
Plus collection Shorts - Blå - Dam
Plus collection Topp med volangärm - Svart - Dam
Sport Klänning med Sverige-tryck - Blå - Dam
vit Byxor med sidofickor
2nd Day RAZKIELLE - Skinnjacka - dusty rosa Vackra billiga damkläder