med och huvtröja Khakigrön DESIGN sidorand mjukisbyxor passform smal extra och 17540hino1925-Herrkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN  Neonlila maxiklänning till stranden i jersey med utskurna detaljer i midjan Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN - Florence - Svarttvättade jeans med raka benI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN - Ljuslila badshorts i medellängd
DESIGN Khakigrön huvtröja och mjukisbyxor med sidorand och extra smal passform

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN - Petite Grönprickig minikjol med knappar framtillMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN - Stickad midiklänning med utskurna detaljer och ring

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN T-shirt i muscle fit-modell med kontrasterande ok 2-pack SPARARevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Curve Blommig utsmyckad kimonojacka

med och huvtröja Khakigrön DESIGN sidorand mjukisbyxor passform smal extra och 17540hino1925-Herrkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Curve Klargrön singoallatopp i pointelle De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Curve Miniklänning med cape baktill och ojämn fåll

DESIGN Curve Prickig miniklänning med smock och utsvängd ärm av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN curve ultimate Täckjacka, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Maternity Fodralklänning i midilängd med knappdetaljMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

med och huvtröja Khakigrön DESIGN sidorand mjukisbyxor passform smal extra och 17540hino1925-Herrkläder

DESIGN Maternity Prickig midiklänning med knappar och smockad midja
av In Defence of Marxism
DESIGN Maternity stickad fluffig miniklänning DESIGN Trunks i brett meshtyg

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Petite Culotte-byxor i linne med knytskärpDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Petite Prickiga plisserade culottebyxor Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

DESIGN Petite Svart- och vitrutig jumpsuit i minimalistisk stil med rynkad midja DESIGN T-shirt med slogan

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Plus Flerfärgad poplinskjorta i smal passformNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

med och huvtröja Khakigrön DESIGN sidorand mjukisbyxor passform smal extra och 17540hino1925-Herrkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Plus Svart pikétröja med färgglada kontrasterande kanter På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN Tall Vitt urringat krinklat strandplagg med knytning i midjan och kimonoärm
EDITION Broderad maxiklänning med bar rygg
Made In Kenya - Rutig huvtröja
Men Jacka Garret - Blå - Herr
Men Rutig skjorta - Blå - Herr
Men Tröja Digby Knit - Svart - Herr
Plus collection Bikini-bh Sibylla Wirebra - Svart - Dam
Plus collection Byxa med läderlook - Svart - Dam
Plus collection Kjol Nea - Svart - Dam
Plus collection Leggings Tanner Shiny - lila - Dam
Plus collection Topp Camo Print - Brun - Dam
Plus collection Tunika Klara - Blå - Dam