konturskapande med pennkjol Hög DESIGN effekt fram dragkedja och 17540hino8880-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Vit kortärmad sweatshirt i overStorlek-modell med tryck på bröstet Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Vit pikétröja i jersey med loggaI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Vit sweatshirt i overStorlek-modell med revärer
DESIGN Hög pennkjol med konturskapande effekt och dragkedja fram

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Vit t-shirt med stretch och djup v-ringning i muscle fitMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Vitt djupt urringat strandplagg i rynkat tyg med kimonoärmar och knytning i midjan

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN  3-pack sportstrumpor i retrostil med sicksackmönster Spara flerpackRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Egerton Mörka ankellånga flare jeans i vintagestil

konturskapande med pennkjol Hög DESIGN effekt fram dragkedja och 17540hino8880-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN - Mammakläder - Baddräkt i spets med blommigt mönster i återvunnet material De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN - Plus - Grå T-shirt i avslappnande passform med rå kant

DESIGN - Tall Enkla utsvängda leggings av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Curve Jeansklänning i ljusblå tvätt och omlottmodell, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Curve Miniklänning med hjärtformad halsringning zebramönster och kontrastdetaljer i neonMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

konturskapande med pennkjol Hög DESIGN effekt fram dragkedja och 17540hino8880-Damkläder

DESIGN Curve Recycled Farleigh Mellanblå mom jeans med smal passform och hög midja
av In Defence of Marxism
DESIGN Curve Svarta ankellånga jeggings DESIGN Tall Mönstrad strandtopp med volang del av set

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Marinblå finbyxor i skinnyDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Maternity Sweatshirt med mammabjörn Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Petite Leopardmönstrad smockad miniklänning med knapparNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

konturskapande med pennkjol Hög DESIGN effekt fram dragkedja och 17540hino8880-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Petite Prickig maxiklänning med utskurna detaljer i midjan och ring På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN Tall Randig smockklänning i maximodell med knappar
DESIGN Tall Svart ärmlös body med halvpolokrage
DESIGN Tall Urringad solklänning i minilängd med knytning på axlarna och smockad midja i gingham
DESIGN x glaad Unisex Kort sweatshirt med turnétryck
Home Badrock Charlie Her - Grå - Dam
Men Cargoshorts med mjuk tvätt - Svart - Herr
Men Pikétröja randig - Blå - Herr
Men Sweatshirt Hammond Hood - Röd - Herr
Plus collection Bikini-bh Marlene - Blå - Dam
Plus collection Bygel-bh Melissa - Svart - Dam
Plus collection Kjol med rutmönster - Svart - Dam
Plus collection Leggings Tanner Shiny - lila - Dam