DESIGN Figursydda cigarettbyxor i linne 17540hino3780-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Tall ultimate broderad smockklänning i bomull Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Tall 12.5 Svarta skinny jeansI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Trenchcoat i läderimitation
DESIGN Figursydda cigarettbyxor i linne

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN T-shirt i ekologisk bomull med overStorlek-passform och texttryckMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN T-shirt i overStorlek-modell med japanska tecken och stenutsmyckning

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN T-shirt med brinnande tärning på ryggenRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Tunn svart kabelstickad kofta

DESIGN Figursydda cigarettbyxor i linne 17540hino3780-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Utsvängda byxor med blandade djurmönster De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Vinröd overStorlekd t-shirt med halvlånga ärmar

DESIGN Virkad miniklänning med fyrkantig halsringning av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Vit och röd bikiniögrönl i återvunnet material med kontrasterande resår, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Vit tröja i muscle fit-modell med våffeldesignMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

DESIGN Figursydda cigarettbyxor i linne 17540hino3780-Damkläder

DESIGN Vita meggings med wet look
av In Defence of Marxism

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN - Jumpsuit med broderade kanter och knappar framtillDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN - Tall - Gråmelerad tröja i overStorlek Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Curve Maxiklänning med fyrkantig urringning blandade tyger och slitsNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

DESIGN Figursydda cigarettbyxor i linne 17540hino3780-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Curve Prickig smockad jumpsuit med rynkade ärmar På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN Plus Marinblå- och grårutig skjorta i regular fit
DESIGN PLUSSTORLEK Svart suspensoar med remdetalj på benet
DESIGN Tall Blåmelerat linne med avslappnad passform och lågt skuret ärmhål
DESIGN Tall Grön t-shirt i longline-modell med sprund i sidan
DESIGN Tall Midikjol i satin med spetskant
DESIGN Tall prickig plisserad midiklänning med spetsinfällningar
DESIGN Tall Svart overStorlekd huvtröja med kort ärm
DESIGN Tall Vida texturribbade culotte-byxor med spräckligt spänne
DESIGN   Tall   Kakifärgad kabelstickad kofta i tunt material
Made In Kenya - Rutig huvtröja
Men Jeansshorts i over knee-modell - Blå - Herr
Men Skjorta Huxley Flanell - Blå - Herr