DESIGN avslappnad t-shirt med paljetter 17540hino2580-Herrkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Smala lätt tvättade jeansshorts Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Solklänning i bomull och midilängd med palmmönsterI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Sportiga strumpor med argylemönster i 5-pack Spara
DESIGN avslappnad t-shirt med paljetter

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Stickad midiklänning i mesh med ombréeffektMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Strandplaysuit i neon med kimonoärm djup urringning och ormskinnsmönster

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Superskinny jeans i svart tvätt med revor på knänaRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Svart ormskinnsmönstrad tröja

DESIGN avslappnad t-shirt med paljetter 17540hino2580-Herrkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Svart ekologiskt linne De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Svart långärmad polotröja

DESIGN Svart pikétröja i jersey av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Svart viskosskjorta i overStorlek-modell med låg platt krage, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Svarta hängselbyxor i denimMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

DESIGN avslappnad t-shirt med paljetter 17540hino2580-Herrkläder

DESIGN Svarta tvättade mjukisbyxor
av In Defence of Marxism
DESIGN sweatshirtklänning med leopardmönster DESIGN Randig strandklänning i jersey med halterneck

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Tall Grafitgrå huvtröja med dragkedjaDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Tall Röd skotskrutig skjorta med stretch och smal passform Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Topp i glansig satin med asymmetrisk fållNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

DESIGN avslappnad t-shirt med paljetter 17540hino2580-Herrkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN T-shirt i overStorlek-modell med Bob Marley-design På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN - Midikjol i linnen med metall knappar
DESIGN - Tall - Korta badshorts i beige med dragsko i svartvitt
DESIGN Curve Exklusiv vid klänning med dolda fickor
DESIGN Curve Ormskinnsmönstrad duster-kappa
DESIGN Curve Svart maxiklänning i strandmodell med djup urringning och volangprydda axelband
DESIGN Maternity Florence Authentic Naturvita straight leg jeans med resår i sidan
DESIGN Maternity Svartvit prickig miniklänning med v-ringning smock och knäppning
DESIGN Petite Florence Ljusblå jeans med raka ben och lätt stretch
DESIGN Petite Plisserad midikjol i satin
DESIGN Petite Vita byxor i 80-talsstil med extremt vida avsmalnande ben
DESIGN Plus Superskinny jeans i återvunnet material med slitna knän
DESIGN Tall Ärmlös midiklänning i smokingstil med skärp