med Tröja Collection - strass Dam - Svart 17540hino6480-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Ribbad overStorlekd t-shirt utan ärmar Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Ribbad t-shirtklänning med uppvikta ärmar och spräckligt spänneI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Ridley Mörkt stentvättade skinny jeans med hög midja och rå nederkant
Collection Tröja med strass - Svart - Dam

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Röd strukturerad bikiniögrönl med volang i trekantsmodell för dig med fylligare byst i kupstorlek E-GMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Röda vita och grå trunks i ekologisk bomull med randigt midjeband 3-pack flerpack spara

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN rosa avslappnad t-shirt i ekologisk bomull med fickaRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN rosa minikjol med lagda veck och prickigt mönster

med Tröja Collection - strass Dam - Svart 17540hino6480-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN rosa t-shirt med stretch rund halsringning och uppvikt ärm i muscle fit De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Rutig texturerad avslappnad t-shirt

DESIGN senapsgul smal jeansskjorta av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN smockklänning med volangmidja och mönster, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Sportstrumpor med low key -sloganMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

med Tröja Collection - strass Dam - Svart 17540hino6480-Damkläder

DESIGN Stora kostymbyxor med smal passform i gingham
av In Defence of Marxism

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Svart urringad playsuit för stranden med knytning i midjanDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Svart pikétröja i våfflad jersey Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
DESIGN Svart tröja med polokrage och lång ärm i plusstorlek DESIGN Plisserad miniklänning i off shoulder-modell

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Svarta superskinny jeans med dragkedja i sidanNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

med Tröja Collection - strass Dam - Svart 17540hino6480-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN svarta slouchy träningsbyxor i denim med resårmuddar På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN Veckad one shoulder-topp i spets med flera lager
DESIGN Virkat set med utsvängda ärmar
DESIGN Vit långärmad t-shirt med farfarskrage
DESIGN Vit t-shirt med kontrasterande meshpaneler och revär del av set
DESIGN  2-pack lila och grå badshorts i medellängd Spara flerpack
DESIGN - Mammakläder - Leggings i animaliskt mönster
DESIGN - Tall - Blå Sculpt me premiumjeans med hög midja
DESIGN Curve Fodralklänning i midilängd med fuskfjädrar och cape
DESIGN Curve Plisserad maxiklänning med lång ärm och spetsliv
DESIGN Curve Vida texturribbade byxor med naturfärgade knappar
DESIGN Maternity Miniklänning med knapp på ärmen
DESIGN Petite Ärmlös klänning i bomullsslub