Collection Grå Dam - - Judit Sweatshirt 17540hino1380-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Plisserad midiklänning med knut framtill Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Plus Gråmelerad flanellskjorta i regular fitI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
DESIGN Plus Svart t-shirt i overStorlek-modell med halvpolokrage och dekorativ söm
Collection Sweatshirt Judit - Grå - Dam

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Plusstorlek Kamouflagemönstrad overshirt i ripstopMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN Plusstorlek Svart ormskinnsmönstrad t-shirt i longline

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Premium Balklänning i maxilängd och tyll med knytbandRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Prickig midiklänning i flera lager med hjärtformad halsringing

Collection Grå Dam - - Judit Sweatshirt 17540hino1380-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Randig baraxlad pikéklännning med skärp De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Randig overStorlek-t-shirt i slub-tyg

DESIGN Randiga byxor med smal passform av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Ribbad playsuit med fyrkantig halsringning och knäppning framtill, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Ridley Svarta skinny jeans med hög midja och revor på knänaMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Collection Grå Dam - - Judit Sweatshirt 17540hino1380-Damkläder

DESIGN Röd topp med lång ärm och polokrage
av In Defence of Marxism
DESIGN rosa baddräkt med fyrkantig halsringning och rynkning DESIGN Mörkblå boyfriendjeans med ballongben

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN rosa plisserad maxikjol med blommigt mönsterDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Senapsgula halvlånga badshorts Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Solklänning med bara axlar och skärpNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Collection Grå Dam - - Judit Sweatshirt 17540hino1380-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Stickad tröja med kaktusmönster På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN Tall Leopardmönstrad sweatshirt
DESIGN Tall Regnjacka med rutigt foder i borstat material
DESIGN Tall Vida byxor med scarfmönster
DESIGN Trunks med surfande dinosaurietryck baktill
DESIGN T-shirt med Bonjour-tryck på bröstet
DESIGN Våffelmönstrad miniklänning med omlott
DESIGN Virkad topp med puffärmar del av set
DESIGN Vit magväska med forget -tryck del av set
DESIGN Vit viskosskjorta i overStorlek-modell med platt krage
DESIGN - Baddräkt med bälte i djur tropiskt mönster
DESIGN - Petite - Jumpsuit med ryschad midja
DESIGN 2 -pack svarta och marinblå byxor med supersmal passform SPARA