20 3-pack, Collection den, Knästrumpa Dam - Brun - matt 17540hino5280-Damkläder

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.DESIGN Neongul strandklänning med bara axlar och snörning Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. DESIGN Neonrosa korta badshortsI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

DESIGN orange culotte-byxor med skärp
Collection Knästrumpa 3-pack, 20 den, matt - Brun - Dam

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. DESIGN Organic lila linne i muscle fitMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent DESIGN OverStorlekd randig t-shirt med lång ärm i sammet

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. DESIGN Palmmönstrade vida byxorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.DESIGN Petite Byxor med vida ben och kontrasterande passpoal

20 3-pack, Collection den, Knästrumpa Dam - Brun - matt 17540hino5280-Damkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.DESIGN Petite Midiklänning med smala axelband plisserad tyll och skärp De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.DESIGN Petite Snickarbyxor i svart denim

DESIGN Petite ultimate Harembyxor i jersey av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp DESIGN Plisserad vid klänning i minimodell med dekorerat ok utan ärm, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. DESIGN Plus T-shirt med rund halsringning och kontrastkantMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

20 3-pack, Collection den, Knästrumpa Dam - Brun - matt 17540hino5280-Damkläder

DESIGN Plusstorlek Pikétröja med grönikalt färgblock och rundad nederkant
av In Defence of Marxism
DESIGN Premium Benvita jeans med vida ben DESIGN Marinblått linne i ekologiskt material

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. DESIGN Prickig solklänning i minimodell med en axelDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.DESIGN Randiga byxor med vida ben i linne med rynkad midja och knytskärp Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
DESIGN Regnbågsfärgade extra korta badshorts med metallic-finish DESIGN mellantvättad arbetsjacka i denim

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. DESIGN Ridley Blå skinny jeans med hög midja och revorNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

20 3-pack, Collection den, Knästrumpa Dam - Brun - matt 17540hino5280-Damkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.DESIGN Röd och blå prickig skjorta i slim fit På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

DESIGN Svart Harrington-jacka i jersey med muscle fit
DESIGN Svart overStorlek-sweatshirt i plusstorlek med texttryck baktill
DESIGN Svart t-shirt i overStorlek-modell med långa ärmar och rund halsringning
DESIGN Svarta mellanlånga badshorts med sidorand
DESIGN Sweatshirt i velour med krage och kontrasterande kantband
DESIGN Tall Klassisk trenchcoat
DESIGN Tall Recycled Svart baddräkt med ryschad axel och djup urringning
DESIGN Tall Vit ekologisk t-shirt i overStorlek-modell med rund halsringning
DESIGN T-shirt i mesh med overStorlek-passform och heltäckande djurmönster
DESIGN T-shirt med skisstryck på ryggen
DESIGN Vida byxor med kontrastfärgade kantband
DESIGN vit broderad bikiniögrönl med ärm