Eyes Cacao Ögon Eksell Olle Bricka svart Svart cm 38 Dia 17540vjzy9929-Hem & Inredning

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Outset grön Klotång 51 cm Rostfritt Stål - köksrödskap Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Continenta Skärbräda 48x36 cm Akacia - skärbrädorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Eva Trio Lock Dia 16 cm Rostfritt Stål - lock & tillbehör
Olle Eksell Ögon Cacao svart Eyes Bricka Dia 38 cm Svart

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. Eva Solo Rivskål - köksrödskapMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent Orrefors Per Morberg Kollektion Tumbler 4-pack 28 cl Klar

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Bjørn Wiinblad Skål rosamunde Dia 15.7 cm Blå Björn WiinbladRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Melitta Easy Top Timer Kaffebryggare Svart - kaffe & teberödning

Eyes Cacao Ögon Eksell Olle Bricka svart Svart cm 38 Dia 17540vjzy9929-Hem & Inredning

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Design House Stockholm Salladsskål Melamin Brun - fat & serveringsskålar De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Havsö Jacob 3.0 Vattenkokare 1.5 L Rostfritt Stål Övriga varumärken

Rosti Margretheskål 2L Indigo - bakbunkar & berödningsskålar av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp WMF Stelio Brödrost - brödrostar, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Satake No Vac Köttkniv Med Trähandtag 21 cm Rostfritt StålMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Eyes Cacao Ögon Eksell Olle Bricka svart Svart cm 38 Dia 17540vjzy9929-Hem & Inredning

Crock-Pot Slowcooker Multifunktionell Med Timer 5.6 L Rostfri
av In Defence of Marxism
Broste Glas Bubble 55 cl Broste Copenhagen (klar) - glas Soehnle Page Evolution Köksvåg Grå - köksvågar

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Orrefors Street Champagneglas 15 cl Kristall - glasDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Mason & Cash Elite Bakpensel Trä - julbak Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Orrefors Pulse Ölglas 4-pack 55 cl - glas Witt Vakuumförpackare IS-100 Vit - övriga köksmaskiner

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Morphy Richards Kaffebryggare Evoke silver (silver) - kaffe & teberödningNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Eyes Cacao Ögon Eksell Olle Bricka svart Svart cm 38 Dia 17540vjzy9929-Hem & Inredning

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Le Creuset Toughened Non-Stick Traktörpanna 26 cm Aluminium På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Modern House Stölzle Event Champagneglas 6-pack 23.5 x 7 cm Klar
Broste Kaffefilterhållare Nordic Coal 10x13.5x11.5 cm Broste Copenhagen
Kähler Hammershöi Kanna 1.25 l Grå - termosar kannor & karaffer
KitchenAid Vattenkokare 1.7 L Röd - vattenkokare
Självlysande Dinosaurier Out of the blå - barnrumsdekoration
Diinglisar Wild Nattlampa Lejon Teddykompaniet - barnlampor
Klädhängare Elefant JaBaDaBaDo Jabadabado - barnmöbler
Bondeco Collection Kudde i Bomullssammet 65x65 cm (sage mustard + 5 andra färger)
Globen Lighting Missy Taklampa D 45 cm Natur Globen Lighting AB
Girl Gang poster by Ink & Lise A4 Wonderwall - posters & väggdekoration
Ib Laursen Kuddfodral 100% Bomull 60 x 60 cm Gulgrön mönstrad IB Laursen
Watt&Veke Lola Lampskärm D 42 cm H 26 cm guld Watt & Veke