skor Originals Adidas Shadow Tubular Dam Svart W 17540ojcg91980-Damskor

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Champion SLIDE MULTI LIDO Slip ins vit blå Populära herrskor Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Clae ELLINGTON skor navy vit Populära herrskorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Clarks BOTANIC POPPY Platåsandaletter champagne Mode Dam skor
Adidas Originals skor Tubular Shadow W Svart Dam

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. Clarks Dalia Bella StövlarMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent Clarks GILMAN MODE Eleganta snörskor dark tan Populära herrskor

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Clarks Maritsa Lara Högklackade skorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Clarks Originals DESERT LONDON Sportiga snörskor midnight Populära herrskor

skor Originals Adidas Shadow Tubular Dam Svart W 17540ojcg91980-Damskor

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Clarks Sharon Crystal Platta skor De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Clarks Un Cosmo Up Stövlar

CMP RIGEL LOW TREKKING skor WP Hikingskor blå royal Populära herrskor av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Columbia PEAKFREAK™ XCRSN II XCEL LOW OUTDRY™ Sportskor, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Converse Chuck Taylor All Star Vita hi top skorMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

skor Originals Adidas Shadow Tubular Dam Svart W 17540ojcg91980-Damskor

Converse Chuck '70 metallic hi Silvriga skor
av In Defence of Marxism
Coolway MARS Platåsandaletter svart Mode Dam skor CAFèsvart Sandaletter naturale Mode Dam skor

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Cream SANDRY Platåsandaletter pitch svart Mode Dam skorDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Diadora RB2003 Fotbollsskor fasta dobbar amparo blå grenadine Populära herrskor Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Diesel MAGNETE S EXPOSURE CLC W skor svart Mode Dam skor Call it Spring KASSIAN Sandaler champagne Mode Dam skor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Dockers by Gerli Slip ins svart Populära herrskorNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

skor Originals Adidas Shadow Tubular Dam Svart W 17540ojcg91980-Damskor

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Dguldthy Perkins DESTINY Klassiska pumps grön Mode Dam skor På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Dune London LAGOONS tåsandaler tan Mode Dam skor
E8 BY MIISTA LUCIANA Slip ins svart grå Mode Dam skor
Ecco FLASH Sandaler warm grå metallic moon rock Mode Dam skor
Ecco Skor Vitrus III Svart Herr
Ed Hardy BLADE skor svart Populära herrskor
EGO TYE skor vit Mode Dam skor
Espadrij l´originale CHALET CHAUSSON Tofflor & inneskor marine grå Mode Dam skor
Esprit COLETTE VEGAN skor nude Mode Dam skor
Esprit Sandalett Birkin Sandal silver Dam
Even&Odd Espadrillos rosa Mode Dam skor
Even&Odd skor light blå Mode Dam skor
Faith Klassiska pumps lilac Mode Dam skor