Adidas Originals Deerupt Trippelvita skor 17540ojcg41880-Damskor

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Call it Spring KASSIAN Sandaler champagne Mode Dam skor Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Call it Spring MYKEL Klassiska pumps fuchsia Mode Dam skorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Call it Spring SAUWIA skor vit multiFärg Mode Dam skor
Adidas Originals Deerupt Trippelvita skor

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. Call it Spring VIVICA Klassiska pumps svart Mode Dam skorMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent Camper Iman kvinnor Stövlar

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Caprice Ballerinaskor light guld metalic Mode Dam skorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Carla F ESPADRILLA Espadriller

Adidas Originals Deerupt Trippelvita skor 17540ojcg41880-Damskor

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Carvela Comfort SULA Slip ins vit Mode Dam skor De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Carvela LIDIA Ballerinaskor vit Mode Dam skor

Castaluna Sandaletter Svart Dam av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Cheaney HADLEY Slip ins brun Populära herrskor, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Clarks BRIXBY SHORE Vandringssandaler brun foncé Populära herrskorMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Adidas Originals Deerupt Trippelvita skor 17540ojcg41880-Damskor

Clarks Ellis rosa Högklackade skor
av In Defence of Marxism
Clarks Maypearl Fawn Stövlar BOSS MIRAGE skor vit Populära herrskor

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Clarks Originals WALLABEE Sportiga snörskor pale gul Populära herrskorDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.CMP RIGEL LOW TREKKING skor WP Hikingskor svart grå Populära herrskor Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
Färgs of California skor rosa Mode Dam skor Brett & Sons Eleganta snörskor testa di mguld Populära herrskor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Converse Chuck '70 Hi meet 80 talsskorNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Adidas Originals Deerupt Trippelvita skor 17540ojcg41880-Damskor

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Converse ALL STAR OX skor På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Dguldthy Perkins RHIANNON 2 PART FLATFORM Platåsandaletter orange Mode Dam skor
Dguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT DALLAS Klassiska pumps nude Mode Dam skor
Doucal's AUGU Stövletter testa di mguld Populära herrskor
Dr Martens Chelseaboots Leonore Brun Dam
Duffy Sandal med bröda remmar Svart Dam
Dune London ISOBELA Högklackade skor
E8 BY MIISTA LEROY Slip ins canary gul Mode Dam skor
Ecco HELSINKI Eleganta snörskor svart Populära herrskor
ECCO SOFT 1 M skor
EGO BELLA Klassiska stövletter vit Mode Dam skor
Ellesse EL PIACENTINO BDG vit vit skor
Espadrij l´originale PAYSAN Espadrillos sable Populära herrskor