DESIGN cowboytofflor läder i Ormskinnsmönstrade Premium Monaco 17540ojcg31680-Damskor

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Björn Borg Kängor Jillian High Fur W Brun Dam Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Björn Borg R220 Low Sck Mlg M skorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Björn Borg T307 Low Cls Prf W
DESIGN Monaco Premium Ormskinnsmönstrade cowboytofflor i läder

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. blåndstone Chelseaboots 585 Brun HerrMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent BoohooMAN svarta glittriga loafers

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. BOSS AKEEN skor open blå Populära herrskorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.BOSS Business Wear Element_Runn_ltmx skor

DESIGN cowboytofflor läder i Ormskinnsmönstrade Premium Monaco 17540ojcg31680-Damskor

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Boss Casual Wear Kingdom_Tenn_ltpr skor De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.BOSS KINGDOM TENN skor svart Populära herrskor

Boxfresh CRAMAR skor beige Populära herrskor av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Bronx Ormskinnsmönstrade grova boots i läder med snörning, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Buffalo AMIREH Ballerinaskor svart Mode Dam skorMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

DESIGN cowboytofflor läder i Ormskinnsmönstrade Premium Monaco 17540ojcg31680-Damskor

Buffalo EVIA Sandaletter nude Mode Dam skor
av In Defence of Marxism

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Burton Menswear Marinblå seglarskorDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Call it Spring AZARIA Sandaletter svart Mode Dam skor Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Call it Spring ICONIS Klassiska pumps svart Mode Dam skor Bianco BFBERRY BOW skor Ballerinaskor med slingback röd Mode Dam skor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Call it Spring OTSAMO skor navy Populära herrskorNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

DESIGN cowboytofflor läder i Ormskinnsmönstrade Premium Monaco 17540ojcg31680-Damskor

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Camel active RACKET skor dark grå Populära herrskor På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Clarks Skor Un blåsh Go Svart Dam
CMP HEKA WP Hikingskor svart Populära herrskor
Columbia CAMDEN™ OUTDRY™ CHUKKA Sportskor
Converse Chuck taylor all star lo silverfärgade glittriga platåskor
Coolway CLUSTER skor vit Mode Dam skor
Cruyff MONSTER RIPPLE skor navy Populära herrskor
Diadora GAME WAXED skor vit röd pepper Populära herrskor
Diesel S KB LOW LACE skor svart grå Populära herrskor
Dguldthy Perkins COSMIC Espadrillos cream Mode Dam skor
Dguldthy Perkins INDIGO skor navy Mode Dam skor
Dguldthy Perkins SHADY Sandaler tan Mode Dam skor
Dguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT JINX Sandaler multiFärg Mode Dam skor