DESIGN med sula tjock skor Guldspräckliga Dexie 17540ojcg71580-Damskor

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Bianco BFBEACK BOOT Stövletter sand Populära herrskor Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Bianco BFBONNIE BOW SLIDE Slip ins powder Mode Dam skorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Bianco BIACACHET CLASSIC Sandaler svart Mode Dam skor
DESIGN Dexie Guldspräckliga skor med tjock sula

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. Bianco Classic Stiletto Boot StövlarMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent Bianco LOAFER Klassiska pumps svart Mode Dam skor

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Bianco Sandaletter med kilklack svart Mode Dam skorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Bibi Lou Wide Fit WIDE FIT Sandaletter nude Mode Dam skor

DESIGN med sula tjock skor Guldspräckliga Dexie 17540ojcg71580-Damskor

av In Defence of Marxism

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Billi Bi PUMPS Högklackade skor De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Billi Bi SANDALS Sandaler

Billi Bi skor 8001 Platta skor av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Björn Borg Myka Z Mid Fur M Stövlar & Kängor, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Björn Borg Texas High Fur Stövlar & KängorMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

DESIGN med sula tjock skor Guldspräckliga Dexie 17540ojcg71580-Damskor

Boohoo Svarta lädersandaler med tårem
av In Defence of Marxism
Boss Athleisure Wear Attitude_Tenn_lux skor Asics Tiger CURREO II skor svart nude Mode Dam skor

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. BOSS Business Wear Lara Pump 90 C Högklackade skorDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Boxfresh CRAMAR skor cool grå Populära herrskor Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

Brenda Zaro MILAN Sandaler gul Mode Dam skor ATP Atelier Dina svart Vacchetta Sandaler

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Buffalo London Bo Vita grova flatformsandaler med loggaNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

DESIGN med sula tjock skor Guldspräckliga Dexie 17540ojcg71580-Damskor

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Buffalo CORIN skor vit Mode Dam skor På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Carvela KANKAN JEWEL Klassiska pumps nude Mode Dam skor
Castaluna Boots med resår i sidan Brun Dam
Champion SLIDE PRIDE Badsandaler svart Mode Dam skor
Clarks Clarkdale Arlo Stövlar
Clarks LINVALE JERICA Pumps svart Mode Dam skor
Clarks Sandalett Deva Bell Brun Dam
CMP HEKA WP Hikingskor arabica syrah Populära herrskor
Columbia CANYON POINT™ WATERPROOF Sportskor
Converse One Star leopardmönstrade skor med pälsimitation
Coolway TIRI Slip ins light brun Mode Dam skor
DC skor TRASE skor svart Mode Dam skor
Diesel PADOLA H PADOLA MID SOCK Höga skor freesia gul Populära herrskor