mottled Sandaletter BUCKLE BFAJA Bianco svart skor Dam Mode 17540ojcg72480-Damskor

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Esprit BICE VEGAN Pumps light grå Mode Dam skor Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Esprit ELDA SOCK VEGAN skor light grå Mode Dam skorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Esprit MINI BASIC LU VEGAN skor gunmetal Mode Dam skor
Bianco BFAJA BUCKLE Sandaletter mottled svart Mode Dam skor

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. Esprit SADIE KEEPER Mockasiner light grå Mode Dam skorMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent Esprit VALERIE Sandaletter svart Mode Dam skor

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Evans WIDE FIT TASSEL Slip ins navy Mode Dam skorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Even&Odd Klassiska pumps gunmetal Mode Dam skor

mottled Sandaletter BUCKLE BFAJA Bianco svart skor Dam Mode 17540ojcg72480-Damskor

av In Defence of Marxism

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Even&Odd Sandaler multiFärg Mode Dam skor De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Even&Odd skor lilac Mode Dam skor

Evita Klassiska stövletter dark blå Mode Dam skor av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Fila Disruptor Svarta skor, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Fila MORRO BAY Slip ins salmon Mode Dam skorMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

mottled Sandaletter BUCKLE BFAJA Bianco svart skor Dam Mode 17540ojcg72480-Damskor

Filippa K Frances Mid Heel Sandal Högklackade skor
av In Defence of Marxism
Fiore di Lucia Milano MERAK Slip ins svart Mode Dam skor Dune London QUEENIES Stövlar

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Flipflop guldFLOWER STRIPE Badsandaler watermelon Mode Dam skorDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Fröd Perry Lawn skor i läder och mesh Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
G. H. Bass & Co. WEEJUN LARSON Slip ins navy Populära herrskor Ecco FLOWT Sandaler lion Mode Dam skor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Gabor Sporty loafer Platta skorNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

mottled Sandaletter BUCKLE BFAJA Bianco svart skor Dam Mode 17540ojcg72480-Damskor

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Gant Chelseaboots Oscar Svart Herr På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

GUESS MEZRAL ACTIVE LADY LEATHER skor
H.I.S Ankelboots grå Mode Dam skor
Havaianas Hav Slide Brasil Sandaler
Head Over Heels Jay Svarta sandaler med blockklack och omlottremmar
Henri Lloyd skor Barnes Nylon Blå Herr
HKT skor dark blå Populära herrskor
House of Hounds Slip ins svart Populära herrskor
HUGO BOHEME Stövletter light pastel grå Populära herrskor
Hummel SLIMMER STADIL skor svart Populära herrskor
Hunter ORIGINAL ADJUSTABLE LOGO SLIDE Badsandaler svart Mode Dam skor
Ilse Jacobsen LACE UP RUBBER BOOT Stövlar
J. Lindeberg Flat Sandal Suede Sandaler