Antony bianco herrskor Populära skor Höga Morato 17540ojcg52298-Mäns Skor

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Dr Martens Tract Fold boots Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Dr. Martens 101 Snörstövletter olive smooth Mode Dam skorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Dr. Martens Laura Stövlar
Antony Morato Höga skor bianco Populära herrskor

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. Duffy Pumps i imitationsmocka Röd DamMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent Dune London BERELL Pumps

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Dune London GLAMEROUS Slip ins svart Mode Dam skorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Dune London MAGIKAL Högklackade skor

Antony bianco herrskor Populära skor Höga Morato 17540ojcg52298-Mäns Skor

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Dune London WIDE FIT WIDE FIT ALLIXE Pumps med kilklack svart Mode Dam skor De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Ecco AQUET skor wild dove Mode Dam skor

ECCO CRUISE II Sandaler av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Ecco skor Leisure Svart Dam, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Ecco TERRACRUISE Hikingskor teaberry pagoda blå Mode Dam skorMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Antony bianco herrskor Populära skor Höga Morato 17540ojcg52298-Mäns Skor

EGO AVA Slip ins beige Mode Dam skor
av In Defence of Marxism

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Élysèss Pumps dark bordo Mode Dam skorDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Esprit Boots Uma Glacier Grå Dam Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

av Michael Olsson
Esprit MININA skor svart Mode Dam skor Dguldthy Perkins ADRIENNE Ankelboots svart Mode Dam skor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Esprit skor Sita Lace Up rosa DamNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Antony bianco herrskor Populära skor Höga Morato 17540ojcg52298-Mäns Skor

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Even&Odd Ballerinaskor med remmar nude Mode Dam skor På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

Fröd Perry Belagda svarta skor i flatform modell
Gabor Ankle boot Stövlar
GANT Ashley Mid lace boot Stövlar
GANT New Haven Low lace skor skor
Gardenia BEGONIA DIAMANTE LUX SOFTANIL Sandaler
GEOX D OPHIRA E skor
Gestuz Gilda boots SO19 Stövlar
Glamguldus Röda platta sandaler med två remmar
Glamguldus Wide Fit Pumps svart Mode Dam skor
GUESS OBELLA DECOLLETE (PUMP) LEATHE Högklackade skor
Halti Dovi low DX M outdoor skor Sportskor
Havaianas SLIM BRASIL LOGO Badsandaler marine Mode Dam skor