Anna Mode skor Dam beige Ballerinaskor Field 17540ojcg72239-Damskor

av In Defence of Marxism

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.Dguldthy Perkins MULE Tofflor & inneskor blåsh Mode Dam skor Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. Dguldthy Perkins RHONDA Sandaletter svart Mode Dam skorI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
Dguldthy Perkins SPRITE Sandaler grön Mode Dam skor
Anna Field Ballerinaskor beige Mode Dam skor

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. Dguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT CINDY Espadrillos svart Mode Dam skorMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent Dguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT FUNK Sandaler svart Mode Dam skor

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Dguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT SHIMMER Sandaletter nude Mode Dam skorRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Dr Martens Bruna boots med 1460 8 snörhål

Anna Mode skor Dam beige Ballerinaskor Field 17540ojcg72239-Damskor

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Dr Martens 1460 Pascal Boots med flerfärgade paljetter De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.Dr. Martens BONNY Snörstövletter dark brun Populära herrskor

Duffy Pumps Röd Dam av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp Dune London KICKS Espadriller, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

av Fredrik Albin Svensson

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. Dune London REENIE StövlarMen de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

Anna Mode skor Dam beige Ballerinaskor Field 17540ojcg72239-Damskor

Eastland JACK Sportiga snörskor oxblood Populära herrskor
av In Defence of Marxism
ECCO DAMARA SANDAL Sandaler Converse CTAS OX VINTAGE skor

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. Ecco Sandalett Shape Block rosa DamDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Ecco X TRINSIC Vandringssandaler tarmac Populära herrskor Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

EGO MORGAN Klassiska pumps svart Mode Dam skor Cruyff MONTANYA skor svart Populära herrskor

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Ellesse EL POTENZA svart MULTI skorNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

Anna Mode skor Dam beige Ballerinaskor Field 17540ojcg72239-Damskor

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Espadrij l´originale CHALET TRADITIONAL Tofflor & inneskor sable grå Mode Dam skor På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.

FILA skor Arcade low Vit Herr
Fiore di Lucia Milano DRAKE Sandaletter gul turquoise Mode Dam skor
Flipflop POOL BOW STRIPE Slip ins shanghai Mode Dam skor
Fröd Perry B721 Läderskor med blå lagerkrans
Gabor Ankelboots oliv Mode Dam skor
GANT ATLANTA skor vit Populära herrskor
Gant Pumps Betty Natur Dam
Gardenia TESSA FLORIDA CLASSIC Sandaler
Geox NEXSIDE skor svart Populära herrskor
Gina Tricot Jennifer platform skor skor
Glamguldus Clogs tan Mode Dam skor
Gola VARSITY skor navy röd vit Populära herrskor